FAQ - Veel gestelde vragen

Vertel eens meer over Rock City

Rock City brouwt bier voor liefhebbers die een stapje verder durven gaan. Liefhebbers die houden van ècht traditioneel gebrouwen bier en ook spannende smaken willen ontdekken. Wij zijn jonge ambitieuze brouwers die trots zijn op ‘onze’ stad Amersfoort. Wij brouwen gedurfde speciaalbieren die je zintuigen prikkelen. Hierbij nemen we vaak de nodige risico’s, zoals bier gerijpt op vaten. Dit bier rijpt veel langer dan gebruikelijk en de uitkomst is verbluffend. We willen de bierdrinker en onszelf blijven uitdagen. Iets wat niet lijkt te kunnen, doen we toch. Aan de andere kant hebben we veel respect voor ambacht en traditie. Daarin gaan we dan ook weer “all the way”. Amersfoort was ooit een van de grootste biersteden van Nederland en kent een ontzettend rijke bierhistorie. Hier zijn we trots op. We willen niet alleen ons Amersfoortse speciaalbier op de kaart zetten, maar ook Amersfoort zelf. En net als de stad Amersfoort zelf, doen we dat een tikkeltje eigenwijs…

Hoe werkt de verzending?

Alle orders worden op donderdagen en maandagen verzonden met DPD.  We gebruiken sterk verpakkingsmateriaal, en je ontvangt automatisch een track&trace code in je mailbox zodat je het pakketje kunt volgen.

Hoe werkt ophalen?

Als je in de buurt bent kun je natuurlijk je bestelling komen ophalen bij onze brouwerij. Kies bij verzendopties voor "ophalen". Zodra je bestelling klaar staat ontvang je van ons een e-mail. Het adres van Rock City Brewing is Mijnbouwweg 15 in Amersfoort.

In welke landen wordt thuisbezorgd?

Via de webshop alleen in Nederland, België en Duitsland via DPD, neem voor bezorging in andere landen even contact met ons op.

Wie heeft deze webshop opgericht?

De oprichters van Rock City Brewing. Dit is onze eigen webshop, we verzenden het bier direct uit onze eigen brouwerij.

Met welke betaalmethodes kan ik betalen?

Op dit moment kan je met iDeal en Creditcard betalen.

Wie kan bij ons bier kopen?

Wij verkopen alleen alcoholische producten aan personen van 18 jaar en ouder.

Retour & refund

Is het pakket in het vervoer beschadigd of klopt er iets niet? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier, of mail naar shop[@]rockcitybrewing.nl, dan lossen we het op.