Contact & FAQ

Heb je vragen over bijvoorbeeld een order? Check dan vooral de FAQ onder het formulier. Staat je vraag er niet bij of heb je andere vragen dan kun je ons natuurlijk altijd een bericht sturen via onderstaand formulier.

Thanks for contacting us. We'll get back to you as soon as possible.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij verzenden op Maandag en donderdag
wij verzenden naar Nederland / België / Duitsland
wij verzenden met DPD Nederland
  • Wij verzenden op Maandag en donderdag
  • wij verzenden naar Nederland / België / Duitsland
  • wij verzenden met DPD Nederland

Frequently asked questions

Zodra je bestelling is voltooid, gaan wij direct aan de slag om deze gereed te maken voor verzending. We verzenden alle bestellingen op maandag en donderdag via DPD. Je ontvangt automatisch een track & trace-code in je mailbox, zodat je je pakketje nauwlettend kunt volgen.

Bij Rock City Brewing hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en de veiligheid tijdens het transport. Daarom maken we gebruik van stevig verpakkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat je bestelling in optimale staat bij je aankomt.

Als je in de buurt bent, kun je natuurlijk je bestelling komen ophalen bij onze brouwerij. Kies bij de verzendopties voor "ophalen". Zodra je bestelling klaar staat, ontvang je van ons een e-mail. Het adres van Rock City Brewing is Mijnbouwweg 15 in Amersfoort.

Via de webshop bezorgen we alleen in Nederland, België en Duitsland via DPD. Neem voor bezorging in andere landen even contact met ons op.

Deze webshop is opgericht door de eigenaren van Rock City Brewing. Hierbij verzenden we het bier rechtstreeks vanuit onze eigen brouwerij. Dus wanneer je bij ons bestelt, kun je erop vertrouwen dat je rechtstreeks bij de bron koopt!

Op dit moment kun je betalen met iDeal en creditcard.

Wij verkopen alleen alcoholische producten aan personen van 18 jaar en ouder.

Als het pakket tijdens het vervoer beschadigd is geraakt of als er iets niet klopt, neem dan even contact met ons op via het contactformulier hierboven, of stuur een mail naar shop @ rockcitybrewing.nl. We zullen het probleem zo snel mogelijk voor je oplossen.