over ons

Hoe we met onze brouwerij terecht zijn gekomen in één van de oudste industriepanden van Amersfoort

About

TASTEFUL ADVENTURE

Bier is avontuur: ontdekken met lef en smaakvol genieten. Dat is de bierwereld waar wij voor staan. Niet door kaders, maar door vrijheid ontstaan verrassende smaakmakers. Zo brouwde onze eigenzinnige brouwer Koen op een dag een eigenzinnig bier: Rock City was geboren!

Het leven is te mooi om saai bier te drinken. Spice it up, experimenteer, mix en verwacht het onverwachtse. Ontdek nieuwe smaken. We zien de tradities, maar breken met de kaders. Wij durven te experimenteren en zijn altijd op zoek naar de ultieme smaaksensatie. Iedere dag is een kans om smaken te ervaren die je nooit eerder proefde. Tijdens dit avontuur, op zoek naar ultieme smaaksensaties voor onze bieren, hebben we de afgelopen jaren een groot aantal parels gebrouwen.

Verkrijgbaar op fust, fles en in blik. Ook al zijn we dol op experimenteren, kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daarom brouwen we al onze bieren in onze professionele brouwerij, waar we op ambachtelijke en eigenzinnige wijze onze bieren brouwen.

Onze brouwerij met brewpub vind je in een sfeervol industrieel pand in Amersfoort, de keistad van Nederland. Kom langs, eet, drink en vier het bier met ons! De bieren van Rockcity zijn er voor bier- avonturiers. Voor hen die buiten de gebaande paden durven gaan. Voor bewonderaars van smaak. En voor hen die zichzelf uitdagen om bier maximaal te ervaren. Rock City neemt je mee op een verrassend smaakvol avontuur!